Miércoles, 7 de marzo de 2007
Registro Hemeroteca

en

EDICIÓN IMPRESA

Valencia
Ja està bé
Des de del Bloc portem mesos denunciant la situació de perill amb què s’enfronten diàriament els ciutadans que acudixen a peu a l’Institut Luis Suñer, al Carrefour, als comerços i zona d’oci del polígon de la carretera d’Albalat.

El pas de vianants que hi ha entre la gasolinera de Galp i l’antic llavador no oferix cap garantia per a les persones que volen creuar-lo, ja que l’absència de senyalització el convertix en una trampa mortal per als seus usuaris. Durant estos mesos ho hem denunciat en premsa, el nostre regidor Carles Aranda ha demanat solucions a la senyora alcaldessa als plens i hem presentat escrits per registre d’entrada a l’Ajuntament denunciant la situació i proposant solucions a curt i a llarg termini. Però esta situació es va allargant en el temps i els responsables municipals no fan res, ni ells, ni la Diputació que també és del PP.

Ja fa un any que per a fer les obres es van llevar els passos de vianants i les voreres que permetien l’accés a esta zona, durant este temps els vianants han hagut d’utilitzar l’accés de l’antic llavador, però en els últims mesos la situació s’ha agreujat al començar a realitzar-se obres al voltant d’este pas de vianants. A pesar d’això, ni fa un any ni ara han donat una altra alternativa als vianants ni s’ha senyalitzat correctament este accés.

No sabem el que pot costar la pintura per a repintar el pas de vianants, col·locar unes senyals de tràfic, com tampoc el que pot costar un semàfor provisional que puguen utilitzar els vianants quan vullguen passar. El que si que sabem és que una vida humana no té preu, i que la seguretat dels ciutadans és una prioritat per a qualsevol govern municipal , amb l’excepció del d’Alzira.

Els responsables de seguretat ciutadana del nostre Ajuntament són responsables de no haver previst esta situació abans d’iniciar les obres, més quan sabien que durarien més d’un any. Però que esta situació s’haja allargat en el temps posant en perill als ciutadans i no fer res a evitar-ho, es responsabilitat de la senyora Elena Bastidas per deixadesa de funcions; és per això que li tornem a demanar que prenga mesures urgents per a solucionar la situació, ja que actualment és l’única responsable de posar a la nostra joventut i veïns en perill al creuar este pas de vianants.

És paradoxal, que siga més fàcil i segur arribar a peu a Eroski i el centre comercial de la Ribera que està a Carcaixent, que a Carrefour i als comerços d’Alzira que estan al polígon d’Albalat. I és de vergonya que els alumnes de l’Institut Luis Suñer no disposen d’un itinerari segur tant per a anar a peu com amb bicicleta.

Això si, per a fer propaganda davant de les eleccions municipals a l’Ajuntament si que tenen diners, i el PP i el PSI-CV han omplit la ronda de Tulell de pancartes que presenten els seus grans èxits virtuals, mentres que a pocs metres els veïns arrisquen la vida al creuar un pas de vianants per no gastar-se quatre euros en un pot de pintura. I mentres la ronda de Tulell està perfectament il·luminada, en este pas de vianants regna la foscor des de fa mesos. Si esta legislatura tinguera que passar a la història per alguna cosa seria pel que estalvien en il·luminació pública, i no per millorar la seguretat.

I mentres anuncien nous centres educatius i zones comercials, no invertixen per a faciliten l’accés als què ja existixen. Senyores del PP i el PSI-CV, jo sóc d’Alzira, però vist el vist, preferisc allò de “d’Alzira i plores” i afegint “i amb raó”.

 
Vocento

Contactar | Mapa web | Aviso legal | Política de privacidad | Publicidad

Canales RSS