PARTIT POPULAR D'ALGEMESÍ

SIRA REVILLA BRIOSOPP ALGEMESÍ

En els prop de quatre anys que hem estat al front de l'ajuntament,hem suportat calumnies,notes difamatòries i mitges veritats. Treballar per un poble com Algemesí fa que t'oblides de tot allò i que continues la teua tasca sense altres preocupacions.

Algemesí mereix dedicació en exclusiva i nosaltres hem estat per eixa tasca. Volem continuar el nostre projecte més temps i així poder concloure el nostre projecte en benefici dels ciutadans dAlgemesí. Creiem en el que estem fent i volem continuar fent-ho per la qual cosa necessitem el recolzament de la ciutadania a les urnes. Estem a meitat d'un projecte ambiciós i volem acabar-ho si el poble així ho estima. Cal dir que l'oposició ha tingut un tracte prou correcte en les tasques dins l'ajuntament però al carrer ha sigut diferent perquè han intentat enderrocar-nos de manera injusta.

Nosaltres ens considerem persones d'honor i fidels al benestar dels ciutadans d'aquesta ciutat. També pensem que hi ha que respectar unes normes mínimes de conducta amb aquelles persones que treballen per nosaltres. La llibertat d'expressió és un dret del que tothom pot fer ús però sempre amb respecte. Cal recordar que nosaltres també sabem utilitzar lironia i la sàtira dins del joc polític però sempre des d'un punt de vista constructiu. El nostre estil es treballar per aquest poble però també tenim ingeni i imaginació per a dedicar aquesta composició als nostres companys de l'oposició.

A L'OPOSICIÓ. Pretén governar aquest poble dAlgemesí, una família mal avinguda per raons de lideratge.

Algun històric vol tornar a fer camí, i en Cepriá amb poca gana ha de fer l'equipatge.

Diuen que volen fer un altre Algemesí. Agafant l'exemple al govern de la nació, tothom fugirà d'ací, i no és eixa la solució.

Parlen de llevar algun impost, i de viure molt més millor. Però abans hi ha que plantar la llavor i després minvar del benefici el cost.

Ens parlen d'enderrocs i de sous desmesurats. Tan sols si es fixen amb ells mateix, pot ser que es queden una mica escaldats.

Hi ha que parlar menys, i fer oposició honesta i digna. Enganyant a la gent al carrer, no serà l'honor la seua insígnia.

Que no vos enganyen,com abans ho he dit.

no sols agafaran el braç,

sinó que també us agafaran

el pit.