Borrar

Com solem dir i sol ser, són moltes coses les que anem deixant en oblit i més les que mai ya trobarem. Aixina és com ... passa el temps; eixe que anava lo mateix d'a pressa ahir que hui -i que demà- pero, que, ad alguns, els pareix que va espaiet i ad atres, que corre una barbaritat. El cas és que, entre un dia i un atre, quan fa poquet era dissabte ya estem en el dijous que és com dir casi arrapant el fi de semana, per a tot seguit enllaçar l'atre cap -el dilluns-, i la seua cúa arribarà encara que tu no la crides. Vullc dir en açò, que chino-chano o corrent digueren adeu les dònes al foguer de carbó; al fornal o forja el ferrer, i al fornell, aquelles ames casa que portaven en ell la pasta feinyguda al forn.

Este contenido es exclusivo para suscriptores

Publicidad

Publicidad

Publicidad

Publicidad

Esta funcionalidad es exclusiva para suscriptores.

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios

lasprovincias Forns, fornals i fornells