Borrar
Urgente Supermercados abiertos este Viernes Santo en Valencia: Horarios especiales
Palacios y museos abrirán gratis

Palacios y museos abrirán gratis

Programadas numerosas actividades musicales y culturales para celebrar el Día de la Comunitat Valenciana

PPLL

Sábado, 1 de octubre 2016, 00:07

Necesitas ser suscriptor para acceder a esta funcionalidad.

Compartir

9:00-20:00h

Jornada de portes obertes al Palau de la Generalitat amb recorregut delimitat. El Palau de la Generalitat obri les portes perquè tots el que vulguen puguen visitar el Pati Gòtic, la Sala Daurada, l'Escrivania, la Sala Vella, la Sala dels Reis i la Sala Nova o de Corts.

9 Museus oberts fins a les 00:00: IVAM, MUVIM, Centre del Carme, Beneficència, Museu de la Ciutat, Museus de Belles Arts de València i Castelló, el MARQ i el Museu de Belles Arts Gravina.

9 Palaus oberts de 10:00 a 20:00: Palau de la Generalitat, Palau dels Almiralls d'Aragó - Banys de l'Almirall, Palau dels Borja-Corts Valencianes, Palau de la Batlia, Palau del marqués de la Scala, Palau dels Català de Valeriola, Palau del marqués de Malferit, Palau dels Mercaders, Palau d'en Bou.

11:30h

XXXVI Acte homenatge popular a Tombatossals a l'Ermita de Sant Francesc de la Font i paratge del Molí de la Font a Castelló.

17:30-20:30h

Dia del Cant Valencià d'Estil a Castelló. Cercavila + Actuació a les 19:30 en l'escenari del Grup Ramell a la Plaça Major de Castelló.

Actuació itinerant que recorre diverses places del centre històric de la ciutat i que finalitza en una actuació en la Plaça Major de Castelló. L'entrada és gratuïta.

- 17:30 Plaça de la Pau.

- 17:55 Plaça de Santa Clara.

- 18:20 Plaça de la Pescateria.

- 18:45 Plaça de l'Herba (Casa Abadia).

- 19:10 Carrer Arxiprest Balaguer (lateral de Santa Maria).

- 19:20 Plaça Major: cantà amb la interpretació de la fandangà pel Grup Ramell.

- 20:30 Final.

18.00h

Concert de la Banda Musical U.D.P. de Llíria-Camp de Túria-Serranos a la Plaça de Sant Llorenç en València.

II Entrada Infantil de Moros i Cristians a València. Plaça del Comte de Bunyol, Carrer dels Cavallers, Carrer dels Serrans i Plaça dels Furs.

Concert Dani Miquel en el Teatre Arniches d'Alacant.

20:00h

Representació de les ambaixades de la conquesta a la Plaça dels Furs de València.

22:30h

Concert de Música Mediterrània: Xiromita Trad Project a l'Ermita de Sant Francesc de la Font i paratge del Molí de la Font a Castelló. Miquel Gironés (dolçainer), Miquel Gil (veu), Rafel Arnal (veu), Abel Garcí (viola de roda i laüt), Toni Porcar (guitarra), Gusmà Gil (baix) i Víctor Través (percussió).

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios