Les finals es juguen a Almussafes

Els protagonistes de les finals en la presentació d'ahir en Almussafes. fpv
/
Els protagonistes de les finals en la presentació d'ahir en Almussafes. fpv

AUTONÒMIC DE FRONTÓ PARELLES-TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA La Casa de la Cultura acollia anit la presentació de tots els finalistes de la 32 edició del campionat

Redacció. La Casa de la Cultura d’Almussafes acollia anit la presentació de tots els finalistes de la 32 edició del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles - Trofeu Diputació de València.

De nou el consistori de la localitat de la Ribera Baixa aposta rotundament per la modalitat de les tres parets, com en innumerables ocasions. L’acte, comptava amb la presència del regidor d’esports d’Almussafes, Pau Bosch, així com de Rafa Vidal, vicepresident de frontó de la FPV, i de José Ventura, president del CPV Almussafes. En aquesta temporada, tres seran les jornades en les que s’han dividit totes les finals, Arrancaven anit, després de la presentació, amb la final de la primera categoria d’entre setmana entre CPV Beniparrell i CPV Almussafes. Després d’aquesta final, es disputarà la de segona categoria d’entre setmana, entre els equips de CPV Borbotó i de CPV Borriol-Almassora. A l’hora de tancament no es disposava dels resultats de les mateixes.

Per la vesprada de dissabte es reserven dues finals. Arrancarà la jornada amb el derbi entre els dos equips de Moixent, que lluitaran pel triomf en la tercera categoria. Partida de molt nivell es podrá veure a continuació, cap a les 19 hores, amb la final de la segona categoria, que enfrontarà a l’equip d’Almenara i al d’Almussafes.

Es tancaran les jornades de finals el diumenge amb la disputa de la final, a les 10.00 hores, de tercera categoria entre setmana entre els equips de Poliesportiu Massalfassar i Elèctrica Vinalesa B, per a donar pas a la més esperada, la de la máxima categoria, que enguany disputaran els clubs de Massalfassar i de Quart de Poblet, en una final inèdita en esta categoria. Per part de Massalfassar els seus jugadors tindran oportunitat de resarcir-se de la final perduda l’any passat, i en la que malauradament, Javi Moro es lesionava de gravetat fins a l’actualitat. Enguany, Javi estarà de reserva, mentre que seran de la partida Roberto de Beniparrell i Alejandro de Paterna, un equip de plenes garanties. Per part dels seus rivals, el Quart de Poblet, Adrián serà qui jugue de rest i Arcusa II jugarà més a prop del frontis, com a punter, mentre que el seu reserva serà Javi Morales. En qualsevol cas, finalitzarà el regnat del club de la Pobla de Vallbona, campió en les tres últimes edicions.

La partida serà retransmesa per les càmeres d’Àpunt en directe, a partir de les 11:30 hores, una nova mostra de l’aposta del canal públic autonòmic en pro de la pilota valenciana. .