Borrar
Urgente El precio de la luz sigue a la baja este Viernes Santo: las horas que costará menos de 1 euro

Sr. Rodríguez, serietat

ENRIC ESTEVE

Sábado, 20 de enero 2018, 12:57

Necesitas ser suscriptor para acceder a esta funcionalidad.

Compartir

El President de la Diputació, ha dit: «Bonig no ha dicho una mala palabra de sus excompañeros y ese silencio la hace cómplice de la situación». Sr. Rodríguez, actue com una persona séria i responsable i eixercixca com a verdader president ficant coneiximent i sentit comú a les coses quan fa falta. Sàpia que és vosté el responsable màxim i per lo tant deu de ser qui pose cordura.

Quan parle de responsabilitats, parlem de les seues, President. Se li nega a Lo Rat Penat una subvenció que vosté ya havia firmat i publicat en el BOP i posteriorment el seu diputat de cultura sense el mínim respecte a la decisió que vosté havia pres, l'anula perque Lo Rat Penat utilisa paraules divergents de la pancatalanista AVL. I vosté guarda silenci.

Estic esperant, Sr. President, la seua contestació a la postura incomprensible i llamentable que ha pres la diputada Sra. Pérez contra Lo Rat Penat negant la cessió del Teatre Principal per a celebrar els CXXXIV Jocs Florals. Que per cert, com no els coneix, el torne a convidar per a que comprenga el genocidi cultural que estan fent, ella i vosté per permetre-ho. Ella argumenta l'existència d'unes normes inventades posteriors a la nostra petició. President, ya ho digué Romanones: «que uns atres facen les lleis que yo faré els reglaments». I vosté continua guardant silenci.

Enguany, donada la situació econòmica de Lo Rat Penat i la negació de la cessió del Teatre, els Jocs Florals possiblement no se puguen celebrar. Una situació de la que vosté és còmpliç guardant silenci i nos fa recordar époques passades com en la Guerra Civil o en l'epidèmia de còlera en els que els Jocs Florals no pogueren celebrar-se.

Estranya glòria la d'un President que és capaç de trencar una tradició que és la màxima representación de la Renaixença. ¿A ón vol aplegar, President?

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios