Borrar
Urgente Supermercados abiertos este Viernes Santo en Valencia: Horarios especiales

La república bananera

ENRIC ESTEVE

Sábado, 15 de diciembre 2018, 09:24

Necesitas ser suscriptor para acceder a esta funcionalidad.

Compartir

El llunàtic president de la Generalitat catalana acusava als mossos d'esquadra per haver defés l'orde contra els energúmens que estan convertint a Catalunya en una república bananera, a on les autoritats rinyen a les forces de l'orde per haver complit en el seu deure.

Després de l'escamó de Torrà, tots hem pogut comprovar el llamentable espectàcul oferit per uns mossos que contemplaven impassibles com les tribus catalanistes, els mal denominats comités de defensa de la fantasmagòrica República catalana, tallaven les autovies impedint el trànsit i obrien els controls de pas de les autopistes de peage burlant-se de les recomanacions del govern.

Esta situació esperpèntica se multiplica quan el President del govern en lloc de prendre mides al respecte se contenta en enviar unes cartes o avisos als «governants catalans» dient-los que se porten be perque si no els va a castigar sense eixir al pati. Per lo tant, no nos extranyem quan el President de la Comisió Europea, el Sr. Juncker, va denominar al President d'Espanya com «el chico nuevo».

Clar està que per a república bananera la de l'Ajuntament de Valéncia on cert regidor té per norma enfrontar-se en la policia municipal per complir ésta en el seu deure. El regidor bicicleta causa el caos en la ciutat de Valéncia en les seues alucinacions convertint els carrers de la nostra ciutat en carrils bici i volent convertir als conductors de la EMT en un passe d'uniformes multicolor.

Estos bufons de la política que un dia arribaren al poder per a servir-se'n d'ella no els importa sembrar el caos i tacar el nom de la nostra ciutat. Pero com diu el refrà «quan veges les barbes del teu veí afaitar, fica les teues a arremullar». I el barber en Sevilla ha arribat ya, esperem que pronte aplegue a Valéncia.

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios