¿President/a?

ENRIC ESTEVE

Puigdemont continua sent el centre del circ mediàtic. Els seus 'hooligans demanen el seu nomenament com a President de Catalunya. Un despropòsit animat per la CUP, que exigix la proclamació de la república catalana.

Esquerra Republicana busca el camí impossible de nomenar President a un fugitiu de la justícia, al temps que volen nomenar President de la Generalitat ad algú que des de Barcelona governe. Els partits constitucionalistes caminen a la grenya i els socialistes continuen en el joc del sí pero no i el món riu les gràcies d'una gent que ha oblidat la dignitat i el respecte.

I açò seria una anècdota si no fora perque els qui nos governen en la CV se proclamen servidors d'este circ. Especialment el conseller d'Educació, encabotat en fer dels chiquets valencians, chiquets catalans. Jóvens enganyats que obliden que existix una llengua valenciana que forjà la nostra història i cultura i que hem segut un Regne en lleis pròpies abans de que Espanya començara a caminar i per supost abans de que els burguesos catalans, súbdits de comtats que mai foren regnes, inventaren els països catalans als que servixen tots els acòlits de Compromís, liderats per la sacerdotesa encarregada de dirigir el fals progressisme que forma el govern valencià.

¿A ón estan els socialistes valencians? ¿A ón està el President de la GV? ¿Quins proyectes té el PSPV per a la CV? ¿Deprendran que Valéncia mai serà Catalunya? Caminant en la busca d'una identitat perduda, estan atrapats en un pacte en pancatalanistes, oblidant-se d'una història que fea del PSOE el primer sustentador d'Espanya.

Sr. President, vosté regna pero no governa, vosté és un bon home manejat per la sacerdotesa Oltra. Per això li pregunte, Sr. Puig ¿president o presidenta?

Fotos

Vídeos