Borrar

En nom-dedeu

ENRIC ESTEVE

Sábado, 24 de febrero 2018, 10:53

Necesitas ser suscriptor para acceder a esta funcionalidad.

Compartir

Confondre la llibertat d'expressió en la mala educació, en la grosseria, en l'insult, en la baixea moral, és propi d'eixa gent que se proclamen membres d'una esquerra populista i pancatalanista.I dic estes paraules perque el secretari d'Ocupació, dirigent polític valencià que cobra un sòu que ix de les aportacions de tots els valencians, s'ha permés afirmar en les rets socials que la vicesíndica del PP, Eva Ortiz, és un «chimpancé con una ballesta». Si algú del PSOE, Ciutadans o PP haguera dit alguna cosa semblant de la Sra. Oltra, que per cert ha defés a tal personage, a estes hores les rets socials estarien bramant contra el fasciste i el mascliste que se permet insultar a una dòna, representant del poble democràticament i que cap insult havia proferit prèviament contra qui, sense dubte, s'acosta més a l'image que ell utilisa.

Estes són les formes dels qui s'òmplin la boca en defensa de l'igualtat i drets de la dòna. El tal individu, membre de Compromís i de l'esquerra pancatalanista, és un clar eixemple de la demagògia populista d'este partit.

¿Acàs no se mereix el mateix respecte i consideració una dòna siga del partit que siga? ¿Cóm és possible que la reivindicadora Sra. Oltra, abanderada dels drets de la dòna, defenga lo indefendible i tinga una vara de medir diferent si se tracta dels seus?

No és suficient la dèbil disculpa que ni tan sols ha segut personal a l'ofesa. Si Compromís no cessa a eixe provocador hi haurà que dir-los que mai tornen a obrir la boca quan de defendre a la dòna se tracte. El camí mamprés per este difamador i pels que comparen a la dòna en els símis a soles mereixen que els enviem al seu hàbitat natural que és d'a on procedixen.

Nom-dedeu, «aunque la mona se vista de seda, mona se queda» i qui a ferro mata...

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios