L'emperatriu covart

ENRIC ESTEVE

Me pregunte per qué la totpoderosa vicepresidenta del Govern valencià eludix donar conte en Les Corts de la seua visita a la franja de Gaza en mans d'un grup radical, quan ella, estant en l'oposició era la que demanava la compareixença del Govern. ¿Acàs els valencians no mereixem les mateixes explicacions abans que ara?

Potser lo que tinga és por de que l'opinió pública sàpia quins són els motius d'un viage realisat al marge de la diplomàcia espanyola i que no té més objectiu que recolzar a un grup dissident del reconegut govern Palestí.

La Sra. Oltra nos vol tractar d'ignorants ocultant lo que succeïx en el territori Palestí a on el fanatisme religiós s'impon a qualsevol atra consideració. Este és un camí que pot servir als qui formen Compromís i Podemos, pero que en ningun cas pot ser per als que hem fet de la llibertat i de la tolerància les normes de convivència.

És difícil entendre com se malgasta els diners en viages inútils mentres oblida la situació que viuen els centres d'infància de la Comunitat i les institucions que atenen als nostres chiquets, sense que la Sra. Oltra tinga per ad ells més atenció que la de perseguir a les congregacions religioses que els atenen.

El camí d'esta emperatriu té la seua més clara expressió en les actuacions del seu discípul amat, el dictador Marzà, que està eliminant les subvencions a centres educatius en peticions de places que superen l'oferta possible, sense una atra justificació que no siga la de ser coleges catòlics. Este element pretén ignorar i anar en contra de les disposicions judicials.

Estos són els fets de Compromís. Els que recolzen als grups que amenacen la civilisació cristiana, al temps que intenten combatre-la fins fer-la desaparéixer. Aixina és com l'emperatriu Oltra treballa per als valencians.

Fotos

Vídeos