De la 'gauche divine'

ENRIC ESTEVE

Arturo Valls, l'actor i presentador valencià, manifestà sobre l'alfombra roja dels Goya unes declaracions que han provocat les ires d'alguns coelctius i de 'famílies' del cine. Declaracions en les que s'afirmava que les gales de cine devien de ser lloc de discussió dels temes propis de la cinematografia, parlant més de cine i dels problemes que té i oblidar-se de reivindicar i marejar en uns atres temes perque se desvirtuen els mensages. Estes declaracions són d'una sensatea irreprochable i han segut contestades en les rets socials acusant-lo de machisme i d'insolidari, perque la societat actual d'eixe món està en estos moments centrada en el tema de l'igualtat de la dona.

Arturo Valls els ha contestat en unes frases d'especial significat: «Utilizar la palabra machista a la ligera es peligroso», i «me preocupa que las personas tengamos que medir las palabras en exceso por temor a linchamientos mediáticos o en las redes. Es una falta de libertad de expresión absoluta y siento que estamos retrocediendo en este sentido».

Una lliçó magistral per ad eixos representants de l'esquerra divina, que s'omplin la boca de progressisme, d'igualtat, d'atacs al capitalisme, i després disfruten de barcos magnífics, de cases luxoses i de trages de grans dissenyadors. Coses que mai tindran les persones que ells diuen defendre, i per si faltava poc, se'n van a luxoses clíniques de Miami per a que naixquen els seus fills oblidant-se d'eixa igualtat que defenen.

En Valéncia també estem farts ya d'eixa falsa esquerra capaç de vendre a l'imperi català l'identitat del nostre poble, segurament per menys monedes de les que va rebre Judes per vendre al seu Mestre.

Te felicite, Arturo Valls, per la teua valentia i per expressar en total llibertat lo que molts pensem.

Fotos

Vídeos