Dignitat, Sr. Marzà

ENRIC ESTEVE

Els mijos de comunicació han donat la notícia de que l'Institut Valencià de Cultura que depén de la Conselleria que dirigix el pancatalaniste Sr. Marzà, home de Compromís, ha estat publicitant en anglés l'òpera 'l'Anell dels Nibeluncs' afirmant que Valéncia és una ciutat catalana. El Sr. Marzà, que sapiam no ha cessat fins el moment a ningú, lo que demostra les intencions ocultes en la seua àrea de Cultura.

Sr. Marzà, el despreci per lo valencià que vosté i la seua gent demostren cada dia nos fa pensar qué pot fer la societat civil valenciana per a respondre com se mereix a vosté i als seus palmers que no tenen més objectiu que acabar en l'identitat valenciana.

Les eleccions encara estan llunt i és precís la protesta en el carrer, el boicot a les seues mides, la desobediència a la que nos obliga per la seua dictadura i la denúncia constant en els mijos de comunicació; totes estes deuen de ser dutes a terme per a que els despreciables intents i les seues intencions de vendre-nos a l'imperialisme català siguen conegudes per tots els espanyols.

S'ha de mantindre hissada la nostra bandera de denúncia per a donar a conéixer la veritat. La veritat sobre la llengua valenciana que fon nostra abans de que la llengua occitana s'estenguera pels comtats catalans. Una història que donà en Valéncia la primera cultura peninsular, que fon regne i admiració del món civilisat i que ha fet del poble valencià el primer en donar la seua vida per la llibertat.

Als qui no volen ser valencians, als qui renuncien de la seua terra, un prec: el Ebre està molt prop. Catalunya vos espera en els braços oberts, aneu-vos-en ya, aneu a trobar-vos en els vostres, aneu a votar, si podeu, el 1 d'octubre.

Pero deixeu-nos en pau. Deixeu-nos forjar el futur que els valencians nos mereixem.

Fotos

Vídeos