Borrar
Urgente Chaparrón de premios en la Bonoloto del jueves que deja un premio de 21.561 euros en un municipio de 10.000 habitantes

Dignitat, Sr. alcalde

ENRIC ESTEVE

Sábado, 16 de junio 2018, 11:46

Necesitas ser suscriptor para acceder a esta funcionalidad.

Compartir

L'alcalde de Valéncia, que està recolzat pels socialistes, ha segut processat per la justícia valenciana. Els mijos de comunicació han recollit la notícia i li han recordat que en el seu dia afirmà que si ell era imputat per un delit, immediatament presentaria la seua dimissió. ¿Ha segut aixina, Sr. Ribó? No podem permetre que se burle dels valencians. No, no ha dimitit; més be s'ha afanyat en dir que no dimitiria perque el seu delit no té res que vore en la corrupció. ¿No és corrupció la manipulació de les consciències i l'utilisació dels diners públics per a conéixer fraudulentament les afinitats polítiques, religioses o sentimentals dels hòmens i dònes del món faller?

Ribó i els seus viuen políticament de les promeses incomplidesi de la mentira. Capaços d'afirmar que en la Comunitat Valenciana no existix cap divisió entre els que defenem els valors que definixen l'identitat valenciana i que nos identifiquen en un poble en història pròpia, llengua diferenciada i en una cultura que no està supeditada a ninguna atra, i aquells atres que han venut la seua ànima al dimoni i la seua bojaca als interessos d'un pancatalanisme que no té més obsessió que furtar Valéncia per als països catalans i trencar Espanya.

Mentrestant, obviant que ací mai hem parlat català, el fugitiu Puigdemont ha desijat a la nostra televisió els majors dels èxits en l'unió entre els territoris de parla catalana. Se referia, a la nova À Punt: a punt per a catalanisar als que la veuen i l'escolten, a punt per a falsificar la nostra història i a punt per a destruir la nostra llengua fent que la catalana siga la que ocupe el cor d'uns chiquets i d'uns jóvens que creuen en les falses doctrines que els ensenyen els seus mestres.

Sr. Ribó, les persones són ràpides per a jujar als demés pero tot lo contrari quan es tracta de corregir-se a sí mateixes.

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios