Borrar
El día del Cant Valencià d'Estil

El día del Cant Valencià d'Estil

Programadas numerosas actividades culturales y musicales para celebrar el Día de la Comunitat Valenciana

redacción

Domingo, 2 de octubre 2016, 00:38

Necesitas ser suscriptor para acceder a esta funcionalidad.

Compartir

9:00-20:00h

Jornada de portes obertes al Palau de la Generalitat. El Palau de la Generalitat obri les portes perquè tots el que vulguen puguen visitar el Pati Gòtic, la Sala Daurada, l'Escrivania, la Sala Vella, la Sala dels Reis i la Sala Nova o de Corts.

9 Museus oberts fins a les 00:00: IVAM, MUVIM, Centre del Carme, Beneficència, Museu de la Ciutat, Museus de Belles Arts de València i Castelló, el MARQ i el Museu de Belles Arts Gravina.

9 Palaus oberts de 10:00 a 20:00: Palau de la Generalitat, Palau dels Almiralls d'Aragó - Banys de l'Almirall, Palau dels Borja-Corts Valencianes, Palau de la Batlia, Palau del marqués de la Scala, Palau dels Català de Valeriola, Palau del marqués de Malferit, Palau dels Mercaders, Palau d'en Bou.

10:00h

Inauguració Exposició de Jarque a la sala de l'Escrivania del Palau de la Generalitat Inauguració de l'exposició d'obres del fotògraf valencià Francesc Jarque (1940 - 2016) a la Sala de l'Escrivania del Palau de la Generalitat.

11:40h

Alardo entre Moros i Cristians als voltants de la Plaça de la Mare de Déu a València, Plaça de la Reina, Carrer del Micalet, Plaça de la Mare de Déu, Carrer dels Cavallers, Plaça de Manises, Carrer dels Serrans i Plaça dels Furs.

17:30-20:30h

Dia del Cant Valencià d'Estil a València. Actuació itinerant + Actuació en escenari al claustre gòtic del Centre del Carme.

Actuació itinerant que recorre diverses places del centre històric de la ciutat i que finalitza amb una actuació al claustre gòtic del Centre del Carme. L'entrada és gratuïta.

Participen: al cant Teresa Segarra, Maria Amparo Hurtado, Isabel de Quart, Tatiana Prades, Josep Martí, Jacint Hernández, José de Castellar i Christian Penalba; al vers Paco de Faura i Vicent de Rosa; a l'acompanyament intrumental els músics de corda de Godella i els de vent de Bétera; a la dolçaina i el tabal l' Associació de Música Tradicional Xarançaina de Castelló.

- 17:30 Plaça de Sant Lluís Beltrán (l'Almodí).

- 17:55 Plaça de Manises.

- 18:20 Plaça de Cisneros (Museu d'Història de la Medicina).

- 18:45 Plaça dels Furs (Torres de Serrans).

- 19:10 Plaça del Carme.

- 19:20 Claustre gòtic del Centre del Carme.

- 20:30 Final.

18:00h

Concert de Dani Miquel a la Plaça de l'Hort dels Corders de Castelló.

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios