Las Provincias

PP, CU I Gent de Dénia: Una oposició irresponsable i sense memòria

Les darreres manifestacions i declaracions dels grups de l’oposició de la dreta de Dénia, que ha estat governant aquesta ciutat del 2008 al 2015, manifesten clarament que estan instal·lats totalment en la irresponsabilitat institucional i en una clara manca de memòria de quina va ser la seua gestió en eixos anys. Ho diguem per diversos motius:

1. El PP-CU-GD no està legitimat per parlar de caça de bruixes respecte a la sol·licitud d’informe al Consell Jurídic Consultiu sobre la possible designació irregular de la plaça d’un agent de la policia, quan en cap moment s’ha apartat a aquest funcionari del seu lloc de feina i disminuït les seues retribucions. En canvi, la dreta va fer una desfeta en el personal de l’Ajuntament amb amortitzacions, expedients i processos judicials que han costat més de 500.000 euros.

2. El PP-CU-GD no està legitimat per parlar de la situació de la neteja de la ciutat, perquè ells són els responsables d’haver ampliat el contracte a l’empresa concessionària fins a 2022, quan aquest finalitzava en 2015.

3. El PP-CU-GD no està legitimat per parlar sobre les actuacions per preservar la tranquil·litat del barri de Les Roques exigint que s’actue en el carrer Loreto, quan ells són els màxims responsables de la saturació que es viu en aquest carrers. L’equip de govern té molt clar que hi ha que fer un pla especial d’un barri que ha sofert anys d’abandó per part d’Ana Kringe i Pepa Font, i té molt clar que cal actuar en el carrer Loreto gestionant la declaració de zona saturada després d’anys de permissivitat dels governs del PP-CU.

Tants anys en primera línea de política els ha fet oblidar les seues responsabilitats i la seua manca de gestió. Cal recordar que Ana Kringe, Pepa Font i Miguel Llobell són regidors en l’Ajuntament des de 1999 i en aquest temps la seua gestió ha estat nul·la. Ara hi ha un govern que té que ressoldre i ficar en marxa polítiques públiques i ressoldre problemes que ells han estat incapaços de solucionar en tants anys en l’ajuntament.

Paco Tur

PSPV-PSOE Dénia

Recibe nuestras newsletters en tu email

Apúntate