Las Provincias

Sra. Oltra

Que Mónica Oltra és la política estrela de la Comunitat Valenciana ara, és una veritat que no fica en dubte ningú. Ha abandonat les seues camisetes reivindicatives per l'alta costura, el 'lujo' i la moqueta, convertint-se aixina en un membre més de la casta política i tot açò, recolzada pels mijos de comunicació i per les invitacions a les tertúlies 5 estreles de Madrit. La seua aspiració d'aplegar a ser una figura política de dimensions estatal pareix tocar-la en els dits.

És el pagament a un treball ben realisat. A partir d'un minúscul partit, Iniciativa per Valéncia, d'ideologia confusa enraïlada al temps en l'anarquisme i que ha segut capaç de convéncer a un partit burgués, nacionaliste i pancatalaniste com el Bloc, i als dispersos sectors ecologistes i comunistes, per a crear una alternativa política, com Compromís, que en l'ajuda del PSOE i del populisme de Podemos s'ha encaramat al poder. La mentira i el populisme sempre van junts.

Llàstima que esta brillant estratègia tinga com a víctima a la Comunitat Valenciana, perque el fi perseguit és convertir a Valéncia en una part secundària dels països catalans, destruint la nostra identitat.

Sra. Oltra, com vicepresidenta del Consell, la seua obligació és defendre lo nostre, la marca Valéncia, i deixar-se de fer polítiques destructives realçant polítiques passades que intentem superar. Ademés, li recorde que, com a consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, deuria d'atendre més les necessitats dels valencians i fugir del radicalisme excloent als que no pensen com vosté, com per eixemple a Lo Rat Penat, una entitat que conta en una història de 138 anys al servici de la cultura valenciana i que encara no ha segut tractada com se mereix per part del seu Govern, precisament per no pensar igual que vostés.

Recibe nuestras newsletters en tu email

Apúntate