Las Provincias

L'amenaça de Podemos

Hui dissabte, possiblement, si Deu no ho remedia, uns radicals revolucionaris presuntament convocats per Podemos rodejarà, segons les previsions conegudes, l'edifici de Les Corts Espanyoles per tal d'atemorisar als nostres diputats, advertint-los del perill que corren si permeten que Espanya tinga per fi un govern constitucional. Actuació ésta al més pur estil fasciste, que és la conquista del poder per la força.

Una image que recorda temps passats, després d'una guerra civil i que creïa oblidats. No puc comprendre l'abandó de l'hemicicle de Les Corts per part dels diputats de Podemos quan han hagut d'escoltar dos veritats que tots coneixíem pero que ells sempre han ocultat. La primera veritat és quan, en la seua brillant actuació, el portaveu del PSOE els diu que si Espanya no té des de fa mesos un govern de progrés és perque el partit del círcul morat ho ha impedit, votant no a l'investidura del candidat socialiste. La segona, i no menys brillant intervenció del portaveu del PP, quan li recorda al tal Iglesias que lidera un partit subvencionat per les més cruels dictadures sudamericanes, capaces no a soles de negar el dret a votar als seus conciutadans, sino de condenar-los a una misèria permanent.

Veritats que deuen fer reflexionar als qui de bona fe els han votat. Estos populistes de carrer que alcen a les masses en mentires, i que políticament ells són els qui més han de callar, no pretenen millorar la nostra convivència ni la nostra calitat de vida. Simplement lo que volen és destruir la nostra societat. ¿A quins interessos servixen?

També és de destacar el líder de Ciutadans en el seu mensage de sumar i no restar, al prestar el seu recolzament al PP per a que, després de 300 dies, per fi Espanya puga estar governada pel partit guanyador en les dos últimes eleccions.

Recibe nuestras newsletters en tu email

Apúntate