Borrar

Yo conec a Òscar

ENRIC ESTEVE

Sábado, 22 de octubre 2016, 00:39

Necesitas ser suscriptor para acceder a esta funcionalidad.

Compartir

Òscar Arenas és el 'teniente' de la Guàrdia Civil, de 24 anys, fill de Puçol, demócrata convençut, defensor del ser valencià, perque en ell s'encarnen els valors que deurien de ser els propis de tota la nostra joventut: l'honestitat, el valor, la defensa de les llibertats i, sobretot l'orgull de ser valencià i espanyol.

Tots els mijos de comunicació han segut generosos en paraules i en imàgens, per a contar lo succeït en Alsasua, el poble navarrés que sent sobre els seus carrers el poder de la barbàrie assessina.

Este 'teniente' i el seu companyer foren brutalment agredits per un grup d'energúmens que, utilisaren els métodos més covarts i miserables, la superioritat numèrica, els atacaren i se retiraren satisfets per l'atentat perpetrat en contra dels qui són els defensors de la llegalitat constitucional.

Vullc que servixca com a eixemple quan immovilisats per la neu dos autobusos de familiars de presos, Òscar i els demés companyers no dubtaren en prestar les ajudes necessàries. Ara els paguen el servici agredint-los.

Hem escoltat en indignació que, capturats dos d'estos violents, el juge instructor els ha deixat en llibertat a l'espera de juí. Açò és la debilitat d'una Justícia dèbil i poregosa.

Este és l'ambient de desafiu permanent a les lleis, insults i desprecis a la llibertat, a la democràcia i a la convivència. Desafiu que té els seus orígens en la debilitat dels governants, en la covardia d'una societat atemorisada, en la 'locura' d'alguns grups polítics que encoragen la revolta en els carrers. Estos són els que se nomenen demócrates i alguns espanyols els vitoregen.

Òscar estic en tu i en la llabor que realisa la Guàrdia Civil, perque vosatres sou els representants de l'orde, la llibertat i la convivència.

Publicidad

Publicidad

Publicidad

Publicidad

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios