Las Provincias

La força de la raó

El 9 d'Octubre, la festa del Regne de Valéncia, nos obliga a tots els valencians a reflexionar sobre els problemes que patix la nostra Comunitat Valenciana, una de les més abandonades pel govern central i també per alguns dels membres del govern autonòmic.

No és d'extranyar que un dia com este parle de la precària situació que viu l'educació dels nostres chiquets i jóvens, que a pesar de les promeses electoralistes o populistes, continuen en barracons. S'ha patit la confrontació, a la que nos ha dut el conseller d'Educació, en l'ensenyança concertada. És llamentable la situació en la que els pares han de defendre els drets d'una educació lliure i gratuïta.

Esta situació s'agrava quan el conseller permet l'adoctrinament als nostres chiquets i jóvens en els fantasmagòrics països catalans.

En este 9 d'Octubre, és necessari denunciar l'actitut del govern central, al desamparar al poble valencià negant-nos la justa financiació que per dret nos correspon. Valéncia sempre ha segut solidària i guardiana de la prosperitat de tots, la nostra agricultura ha segut un clar eixemple per a tots els pobles d'Espanya, la nostra indústria és una gran colaboradora en les necessitats de la nació espanyola i a soles hem rebut paraules buides.

Espere que ningú nos force a prendre actituts pròpies d'atres comunitats que no fan més que amenaçar en la ruptura de l'orde constitucional.

També cal recordar hui l'abandó i deixadea en que es troben totes les nostres infraestructures; els nostres empresaris patixen faltes d'inversió en les comunicacions que millorarien les relacions internacionals, que farien possible que Valéncia torne a ser la font de riquea que duga el benestar a tots els valencians.

Valencians: a soles units serem lo que volem ser.

Recibe nuestras newsletters en tu email

Apúntate