Las Provincias

¿Compartix el tripartit?

En acabant del vergonyós espectàcul dels diversos pensaments-sentiments acaronats pel PSOE, puc compartir una frase del president gallec, copiada de 'La Codorniz' o la guala en valencià. Feijoo digué que quan un partit democràtic se crema, alguna cosa nostra es crema... Cuando un bosque se quema algo suyo se quema... sr. conde.

A nivell casolà, les chicotetes manifestacions contra el nostre president Ximo Puig, qui també parlava del trist espectàcul vixcut en Madrit; molt més patètic per a molts valencians fon el seu gest de genuflexió donant-li la mà a Jordi Pujol, corrupte major del regne d'Espanya i jagantesc promotor-pagà de tants antivalencians que lluiten i gogen de ventages per baratar la cultura i la llengua valencianes que nos són ben pròpies.

Ara tenim als del Comú amenaçant en trencar el pacte si hi ha abstenció socialista, als que nos han clavat en un Compromís omplint de quatribarrades aragoneses els monuments històrics com la Valldigna o enredrant la llengua en llibres plens de falsetats ahistòriques i gens democràtiques; també ofenent i menyspreant a la Real Senyera del nostre regne per assumida ignorància i emboscats proyectes polítics...com s'aclarix en eixa donació del Sr. Ribó ad algú de la colla d'Eliseu Climent (vell serf de J. Pujol)

Mentrimentres el PP deixa córrer el seu grapat de corrupcions, per si van oblidant-se, pero no res fa per Valéncia del Sénia al Segura o de Vinaròs a Oriola; bones paraules per a la capta de vots i ¡torna-li la trompa al chic!

En els sèt o huit nous partidets netament valencians, ha d'haver, com en el PSOE, reflexió, desig de construir en positiu i llargues reunions cap a l'objectiu d'oferir-li al nostre poble un apunt creible de futur i sobretot, treballar junts i compartir -de bona veritat- el goig de reviscolar la dignitat d'esta terra, tan oberta i generosa com maltractada per tants governants.

Recibe nuestras newsletters en tu email

Apúntate