Borrar
Lotería Cuatro jugadores ganan 50.630 euros con el sorteo de la Primitiva de este jueves

Incongruències

Los textos de la carta para esta sección no deberán exceder los 800 caracteres. Deberá figurar el nombre y apellidos del autor, dirección, teléfono y DNI. I cartas@lasprovincias.es I C/Gremis, 1. 46014 Valencia I Fax: 963 590 188

AURELI LÓPEZ

Domingo, 2 de octubre 2016, 23:59

Necesitas ser suscriptor para acceder a esta funcionalidad.

Compartir

Ya fa molts anys m'enamorí de la paraula «coherència». Com la trobe a faltar seguit seguit, vullc apuntar alguns fets en molt poc de trellat per si volgueren millorar-los. No veig natural que mentres la major part dels problemes per al nostre desenroll econòmic (Ave, Port, Corredor, Aigua...) nos els venen creant entre Ponent-Madrit i Tramontana-Barcelona, ací els ballem els nanos ¿no, Sr. Puig i Sra. Bonig? Diu el sr. Miguel Soler del PSOE que està molt a gust en el Conseller Sr. Marzà. M'havien dit que el seu partit era sério, constitucionaliste, responsable...

No puc entendre per quin motiu un decà de la RACV treballe i pacte, sense autorisació de la Junta, per a canviar o baratar les raons que feren nàixer en 1915 a la nostra entitat...¡vaja-se'n Sr. M.Roda! Pense que els Srs. Rivera i Nart de C's i el Sr. Vidal Quadras de Vox erren de ple menyspreant l'idioma valencià que naturalment ignoren, pero cobren -i prou- per a respectar les Lleis del nostre estat de dret.

¿Segur que els 'progres' en política coneixen el noble significat de la paraula progrés, a banda del seu personal? Tots coneixem casos de subvencions, vivendes, salaris, ajudes...a persones que en sa vida li han aportat un euret a l'estat; com l'humanisme és germanor, fem-nos socis de casa Caritat, Beneficència, ONG, Càritas, etc. per a que ningú estiga desatés, pero si en justícia a un dret li correspon un deure, sigam coherents.

Mèrits de sobra per a ser satirisats com a 'ninots' els de Marcos Benavent, Miquel Iceta, Alfons Rus... Sabent vendre com ningú l'obra social, la Caixa subvenciona a la Pilota Valenciana, als coleges, etc., ¿no seria més llògic que nos tornaren el Banc de Valéncia comprat per un euro? Tristíssim que valencians com tu t'ignoren i te giren l'esquena per defendre el bon valencià que hauríem de mantindre i enriquir tots.

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios