Incongruències

Los textos de la carta para esta sección no deberán exceder los 800 caracteres. Deberá figurar el nombre y apellidos del autor, dirección, teléfono y DNI. I cartas@lasprovincias.es I C/Gremis, 1. 46014 Valencia I Fax: 963 590 188

AURELI LÓPEZ

Ya fa molts anys m'enamorí de la paraula «coherència». Com la trobe a faltar seguit seguit, vullc apuntar alguns fets en molt poc de trellat per si volgueren millorar-los. No veig natural que mentres la major part dels problemes per al nostre desenroll econòmic (Ave, Port, Corredor, Aigua...) nos els venen creant entre Ponent-Madrit i Tramontana-Barcelona, ací els ballem els nanos ¿no, Sr. Puig i Sra. Bonig? Diu el sr. Miguel Soler del PSOE que està molt a gust en el Conseller Sr. Marzà. M'havien dit que el seu partit era sério, constitucionaliste, responsable...

No puc entendre per quin motiu un decà de la RACV treballe i pacte, sense autorisació de la Junta, per a canviar o baratar les raons que feren nàixer en 1915 a la nostra entitat...¡vaja-se'n Sr. M.Roda! Pense que els Srs. Rivera i Nart de C's i el Sr. Vidal Quadras de Vox erren de ple menyspreant l'idioma valencià que naturalment ignoren, pero cobren -i prou- per a respectar les Lleis del nostre estat de dret.

¿Segur que els 'progres' en política coneixen el noble significat de la paraula progrés, a banda del seu personal? Tots coneixem casos de subvencions, vivendes, salaris, ajudes...a persones que en sa vida li han aportat un euret a l'estat; com l'humanisme és germanor, fem-nos socis de casa Caritat, Beneficència, ONG, Càritas, etc. per a que ningú estiga desatés, pero si en justícia a un dret li correspon un deure, sigam coherents.

Mèrits de sobra per a ser satirisats com a 'ninots' els de Marcos Benavent, Miquel Iceta, Alfons Rus... Sabent vendre com ningú l'obra social, la Caixa subvenciona a la Pilota Valenciana, als coleges, etc., ¿no seria més llògic que nos tornaren el Banc de Valéncia comprat per un euro? Tristíssim que valencians com tu t'ignoren i te giren l'esquena per defendre el bon valencià que hauríem de mantindre i enriquir tots.

Fotos

Vídeos