Las Provincias

La corrupció ideològica

La corrupció econòmica és, en els nostres dies, un problema de la societat valenciana que és necessari extirpar a la major brevetat possible, com ho és també la corrupció ideològica que alguns, des dels seus llocs de responsabilitat, practiquen en una desvergonya que és necessari denunciar.

El president de la AVL és un historiador que fon elegit entre els membres de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana per a defendre l'identitat diferenciada de la nostra llengua, d'acort en les normes aprovades en El Puig i assumides i defeses per la RACV.

Pronte se tingué consciència de que este senyor i els qui l'acompanyaven estaven disposts a vendre la seua ànima al dimoni, és a dir, al catalanisme que defén la sumissió al català i per lo tant la desaparició de la llengua valenciana com a llengua pròpia i diferent de qualsevol atra llengua espanyola, a canvi, clar està, de rebre un sòu que mai haguera rebut de les seues lliçons com a historiador.

Una corrupció que pot ser mil voltes pijor que la corrupció econòmica, perque lo que se prostituïx és la pròpia ànima valenciana a l'afirmar, com aixina ho fa l'esperpent de Diccionari que ha presentat la AVL i del que se vanaglòria el seu president, que la llengua valenciana no és més que el nom que se li dona al català en les nostres terres de Castelló, Valéncia i Alacant.

Han comprat voluntats en diners abundants i han enganyat a part de la nostra societat i, fonamentalment, ad aquells que de bona fe pensen que l'història i la veritat no se poden falsejar.

Tots els partits polítics han segut responsables de lo que ha succeït. Pero, com veem, les glòries polítiques duren poc. Espere que el poble valencià reaccione pronte i siga capaç d'obrir els ulls i enviar a on se mereixen ad esta caterva de corruptes ideològics.

Recibe nuestras newsletters en tu email

Apúntate